Tarpon 5.35

Loading…

Svaki strastveni ribolovac zna da glavni pokretač nije samo veliki ulov, već i uživanje u prirodi i aktivan boravak na reci. Naravno, možete imati oboje u slučaju da ostvarite ribarski san o lovljenom kapitalcu. Bez obzira da li je vaš moto dobar ulov, razonoda ili adrenalinska zabava na vodi, pored dobre volje ipak vam je potreban i dobar čamac. Tu dolazimo do priče o Mašeru (Tarpon 5.35), izuzetnih plovnih i tehničkih karakteristika.

Loading…

Tarpon je brzi čamac, koji je ne samo dužinom nego i izuzetnim tehničkim karakteristikama i modernim dizajnom uspeo da prevaziđe svog prethodnika – veoma popularan Tarpon 5.35.  Računarski je projektovan i pažljivo dizajniran kako bi i u najzahtevnijim situacijama pokazao vrhunsku stabilnost, a pri tom poseduje elegantan estetski izgled ali i funkcionalnost koja se očekuje od ovakvog čamca. Zahvaljujući katamaranskom koritu za razbijanje talasa na prednjoj strani i blagom V dnu u pozadinskom delu, ovaj čamac je spreman na bilo koji izazov i pruža maksimalnu stabilnost i udobnost pri vožnji i u najtežim uslovima.

Loading…

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Tarpon 5.35 nudi udobnu i sigurnu vožnju i uvek prijatan boravak na vodi. U njemu se može voziti do 5 osoba, dozvoljeno opterećenje je 1400 kilograma. U svojoj višoj klasi postavlja nove standarde drugim proizvođačima, te sa dužinom od 5.35 m i širinom od 1.65 m, ima izuzetno velike plovne mogućnosti. Unutrašnji deo poseduje prostrane pregrade za odlaganje opreme. Osim vrhunskog korita, svoju stabilnost duguje i  pažljivo proračunatim dimenzijama. Može koristiti motor maksimalne jačine 60 ks, ali već i sa motorom od 25 ks postiže zavidnu brzinu od preko 50 km/h.

Pored kvalitetne izrade, čamac poseduje niz detalja koji pružaju komfor i udobnost u korišćenju, pri tom zadržavajući neodoljivu estetsku liniju. Tarpon čamac je ljubav na prvi pogled, u njega su ugrađena sva dosadašnja iskustva sa Dunava. Opšti utisak je više nego očaravajući, baš kao i riba Tarpon koja je prepuna izazova i sirove snage!