Loading…
  • O nama

    O nama

    Mašer i Tajmen čamci za sportski ribolov i razonodu.

NAUTIC PLAST

Mašer i Tajmen čamci za sportski ribolov i razonodu.

Proizvodnja i prodaja čamaca, Novi Sad. Mašer i Tajmen čamci za sportski ribolov i razonodu. Veliki izbor čamaca izuzetnih plovnih karakteristika i performansi!

Ako su nautika i ribolov vaša strast ili volite da u slobodno vreme otplovite u prirodu daleko od gradske vreve, nudimo vam veliki izbor kvalitetnih i povoljnih čamaca koji su izrađeni od vrhunskih materijala, pružaju stabilnost i pouzdanost tokom vožnje a odlikuje ih i velika funkcionalnost prilikom ribolova, kao i moderan i dopadljiv dizajn.

Sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji čamaca, nudimo najkvalitetnije čamce, izuzetne plovne karakteristike koji se ne mogu prevrnuti dok su na vodi.

Odlično su se pokazali na velikim rekama kao što su Dunav, Sava i Tisa. Kod dunavskih ribolovaca izuzetne performanse pokazao je čamac Rečno Dunavsko korito. Zahvaljujući našim proizvodima, proizvodnja čamaca u Novom Sadu i u celoj Srbiji poprima novu dimenziju, a tajna uspeha leži u dobro izbalansiranom odnosu cene i kvaliteta. Čamci su lagani i veoma dobro glisiraju na vodi. Izuzetno su stabilni i iz njih se lako može pecati i stojećki. Iz svoje široke ponude posebno izdvajamo Mašer, Tajmen i Tarpon čamce za sportski ribolov i raznodu.