Mahseer 5.55

Loading…

Svaki strastveni ribolovac zna da glavni pokretač nije samo veliki ulov, već i uživanje u prirodi i aktivan boravak na reci. Naravno, možete imati oboje u slučaju da ostvarite ribarski san o lovljenom kapitalcu. Bez obzira da li je vaš moto dobar ulov, razonoda ili adrenalinska zabava na vodi, pored dobre volje ipak vam je potreban i dobar čamac. Tu dolazimo do priče o Mašeru (Mahseer 5.55), izuzetnih plovnih i tehničkih karakteristika.

Loading…

PLOVNE KARAKTERISTIKE

Nakon što je sada već kultni čamac Tajmen 5.25, koji je proizvod 30 godina iskustva ribolova na Dunavu, postigao izvanredan rezultat u svojoj klasi i potpuno opravdao dato mu ime, otišli smo korak dalje. Stvorili smo još jedan briljantan čamac nazvan Mašer 5.55 po ribi koja je neprikosnoveni kralj himalajskih reka. Mašer je moćna riba, najveći član iz porodice šarana i nastanjuje prostranstva širom Azije, od Himalaja do tropskih šuma Tajlanda. Kao što je Tajmen najveća riba u svojoj porodici salmonida, tako je Mašer najveća riba u porodici šarana koja predstavlja vrhunac snage, brzine i veličine jedne rečne ribe! Mašer svojim tehničkim karakteristikama, plovnošću i estetskim izgledom, preuzima primat i ostvaruje još bolje rezultate, nudi još veći izazov, komfor i brzinu.

Loading…

Mašer je brzi čamac, koji je ne samo dužinom nego i izuzetnim tehničkim karakteristikama i modernim dizajnom uspeo da prevaziđe svog prethodnika – veoma popularan Tajmen 5.25.  Računarski je projektovan i pažljivo dizajniran kako bi i u najzahtevnijim situacijama pokazao vrhunsku stabilnost, a pri tom poseduje elegantan estetski izgled ali i funkcionalnost koja se očekuje od ovakvog čamca. Zahvaljujući katamaranskom koritu za razbijanje talasa na prednjoj strani i blagom V dnu u pozadinskom delu, ovaj čamac je spreman na bilo koji izazov i pruža maksimalnu stabilnost i udobnost pri vožnji i u najtežim uslovima.

Loading…

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Mašer 5.55 nudi udobnu i sigurnu vožnju i uvek prijatan boravak na vodi. U njemu se može voziti do 7 osoba, dozvoljeno opterećenje je 1750 kilograma. U svojoj višoj klasi postavlja nove standarde drugim proizvođačima, te sa dužinom od 5.55 m i širinom od 1.75 m, ima izuzetno velike plovne mogućnosti. Unutrašnji deo poseduje prostrane pregrade za odlaganje opreme. Osim vrhunskog korita, svoju stabilnost duguje i  pažljivo proračunatim dimenzijama. Može koristiti motor maksimalne jačine 50 ks, ali već i sa motorom od 25 ks postiže zavidnu brzinu od preko 50 km/h.

Pored kvalitetne izrade, čamac poseduje niz detalja koji pružaju komfor i udobnost u korišćenju, pri tom zadržavajući neodoljivu estetsku liniju. Mašer čamac je ljubav na prvi pogled, u njega su ugrađena sva dosadašnja iskustva sa Dunava. Opšti utisak je više nego očaravajući, baš kao i riba Mašer koja je prepuna izazova, snage i elegancije!